Actievoorwaarden

Advertentie actievoorwaarden


1. (Tijdelijke) Actievoorwaarden

1.1 Tijdelijk is een fotoshoot in de studio of op locatie tot en met de sluitingsdatum vernoemd in de advertentie afgeprijsd met het kortingspercentage zoals in de advertentie benoemd.

1.1.1. Tijdens deze actie ontvang je een 5 gratis foto’s (5 in kleur en de zelfde foto’s ook in zwart/wit) wanneer u kiest voor de benoemde actie.
1.1.2. De actie loopt van de data vernoemt in de advertentie.
1.1.3. Een fotoshoot is te plannen via luthan-fotografie.nl/afspraak-maken
1.1.4. De actie is niet geldig in combinatie met andere vouchers, acties of kortingscodes. De actie is niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld.
1.1.5. Luthan behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan geen mededeling worden gedaan.
1.1.6. Druk- en zetfouten voorbehouden.
1.1.7. Een fotoshoot van de advertentie duurt ongeveer één uur.
1.1.8. U betaald een vast bedrag voor 4 personen. Daarna betaald u € 7,50 per persoon extra.

*De foto’s van de fotoshoot kunnen uitgekozen worden op een galerij van een 3e partij. Op diezelfde site kunnen ook meerdere fotos tegen extra vergoeding bijbesteld worden.

1.2 Annuleren van de afspraak

1.2.1. Bij betaling en annulering van de afspraak uiterlijk 7 dagen voor de shoot worden de kosten van de fotoshoot geretourneerd minus de kosten van de betaalservice Stripe. Deze bedragen 1,4% van de order + € 0,25 servicekosten.
1.2.2. Bij betaling en annulering van de afspraak uiterlijk 2 dagen (> 48 uur) voor de shoot worden 50% van de kosten van de fotoshoot geretourneerd minus de kosten van de betaalservice Stripe. Deze bedragen 1,4% van de order + € 0,25 servicekosten.
1.2.3. Bij betaling en annulering van de afspraak korter dan 2 dagen (< 48 uur) voor de shoot kunnen de kosten niet worden geretourneerd.

Op alle acties zijn de algemene voorwaarden van toepassing tenzij anders in de actie vermeld.


Cadeaubonnen


2. Cadeaubonnen

2.1 Inzet van de cadeaubonnen

2.1.1. Een cadeaubon is te bestellen en te betalen via de site: https://buy.stripe.com/3cs1848DF6Fi00gcMM
2.1.2. De waarde van een cadeaubon gaat van het totaalbedrag van de fotoshoot af.
2.1.3. Als een cadeaubon is ingeleverd vervalt zijn waarde.
2.1.4. Er kunnen maximaal 20 cadeaubonnen uitgegeven worden.
2.1.5. De cadeaubonnen zijn maximaal 1 jaar geldig (planbaar). Daarna vervalt de cadeaubon.
2.1.6. Bij fraude of twijfel van fraude kunnen cadeaubonnen waardeloos worden gesteld.
2.1.7. Cadeaubonnen zijn maar één keer in te zetten. Als de fotoshoot goedkoper uitvalt dan de waarde van de ingezette cadeaubon(nen),dan kan er geen restitutie verrekend worden. (Voorbeeld; Als een shoot totaal neerkomt op €95,- en er wordt een cadeaubon t.w.v. €100,- ingeleverd, dan vervalt er €5,-)

Op alle acties zijn de algemene voorwaarden van toepassing tenzij anders in de actie vermeld.