Bruidsfotografie

Photo by Photos by Lanty on Unsplash

2023 – Bruidsfotografie


Het jaar 2023 zal in teken staan van het opbouwen van een bruidsfotografie portfolio.


Mag ik jullie bruiloft vast komen leggen?
Neem dan contact op.


Photo by Photos by Lanty on Unsplash

Waarom kiezen voor mij?


Ik ben een ervaren fotograaf die de switch aan het maken is richting de bruidsrapportages. Omdat ik ervaring heb in en buiten de studio maak ik kwalitatief goede beelden. Na het afgelopen jaar diverse cursussen en opleidingen te hebben gevolgd ben ik nu klaar om de bruidsfotografie op te gaan pakken!

De stap naar bruidsfotograaf:

Ik ben een beginnende huwelijksfotograaf, en omdat ik nieuw in deze tak van sport ben kan ik mijn service kosten technisch lager aanbieden. Daardoor blijft er voor jullie ook wat meer over voor een extra hapje en een drankje. Zo’n dag kost tenslotte al genoeg. Kanttekening voor het hanteren van de (tijdelijk) lagere prijzen is dat ik graag een aantal foto’s van jullie shoot zou willen gebruiken om mijn portfolio uit te breiden. Alle afspraken die we hierover maken leggen we natuurlijk wel netjes vast in een contract.

Over mij:

Ik ben een fotograaf die een makkelijk praatje maakt en die makkelijk mee gaat in de sfeer. Ik hou van de interactie met familie en de vriendengroepen. Ook vind ik het mooi om pure emoties in foto’s vast te leggen. Zeker op bruiloften komen deze emoties veelvuldig naar voren en die momenten wil ik juist pakken! Als er bijgestuurd moet worden dan zal ik dat ook zeker doen, voor de rest van de dag ben ik op de achtergrond.

Hoe het werkt;


Communicatie staat bij mij hoog in het vaandel. We maken afspraken duidelijk en professioneel, en de afspraken die we maken komen netjes in een contract te staan die we beide ondertekenen. Hierdoor blijft de communicatie aan beide kanten transparant en overzichtelijk. 

Stap 1; Oriënterend gesprek (GRATIS!)

Mijn site bekeken en zien jullie een samenwerking wel zitten? Dan gaan we met een kopje koffie rond tafel zitten. Dit kan in mijn studio of bij jullie thuis. We spreken dan door wat jullie wensen zijn en of we bij elkaar passen. Geen goed gevoel? Geen probleem! Het oriënterend gesprek kost jullie niets. Behalve misschien dat bakje koffie dan…

Stap 2; Afspraken maken

Als we beide een goed gevoel hebben gaan we een contract opstellen waarin we de afspraken en jullie wensen benoemen. We zetten hier (in grove lijnen) de loop van de dag neer. Later nog toevoegingen of aanpassingen? Je kunt tot 2 maanden voor jullie trouwdag opties toevoegen of wijzigen!

Stap 3; De voorbereidingen

Jullie krijgen in de loop naar jullie grote dag info over wat we gaan doen en hoe we dat aan gaan pakken. Ik blijf met jullie in gesprek om op één lijn te blijven zitten. Dat doe ik via de mail of telefoon.

Stap 4; De grote dag

De dag is daar, jullie gaan trouwen! Ik zorg dat ik, eventueel met collega, op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie ben en we draaien mee met jullie grote dag. Jullie genieten van jullie dag, wij leggen voornamelijk contact met de weddingplanner/ceremoniemeester.

Stap 5; Oplevering.

Jullie zijn inmiddels weer bijgekomen van jullie feest wanneer de preview in de mail beland. We spreken dan direct af wanneer en hoe we de oplevering van de rest van de foto’s gaan doen. Als die dag aangekomen is hebben we nog een persoonlijk contactmoment.

Jullie kunnen vanaf nu genieten van jullie foto’s!

Interesse?


Als jullie interesse in een samenwerking of vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen!
Alvast bedankt en succes met de overweging!

Jeroen Bos | 
Luthan Fotografie

Photo by Luis Tosta on Unsplash