Over…

Over Luthan Fotografie

Ik ben Jeroen Bos en sinds ’21 eigenaar van Luthan-Fotografie. De stap om fotografie professioneel te gaan ondernemen spookte al jaren door mijn hoofd waarna ik sinds ’21 sta ingeschreven bij de KVK.

Luthan Fotografie
Luthan is een samenvoeging van de namen van mijn 2 zoontjes Lucas en Nathan. Na een tijd lang te hebben overwogen wat de naam voor mijn fotografiebedrijf zou worden voelde deze naam direct goed aan.

Passie
Jaren lang fotografeer ik met passie alles wat er maar voor de lens komt. Voordat ik met Luthan begon was dat voornamelijk natuur en dieren, maar nu trekt mijn aandacht steeds meer naar de portretten. Zeker het zwart/wit en zogenoemde Low-Key fotografie trekt erg mijn interesse.

Bij Low-Key fotografie wordt weinig in de foto belicht. Hierdoor ontstaat een duister mysterieus licht waarbij de contrasten van het object uit de foto naar voren komen.

Toekomst
In de toekomst wil ik mij verder gaan specialiseren in de portretten. De studio waar ik over beschik helpt mij hierbij. Door mijzelf te blijven uitdagen en ontwikkelen blijft de kennis op topniveau.

Hopelijk tot snel!

Jeroen